Skip to content Skip to footer

Taxi priser fra Palma lufthavn på Mallorca

Palma lufthavn er en travl lufthavn, som har lige så mange passagerer årligt som Københavns lufthavn, hvilket kommer bag på mange mennesker. Vi vil fortælle dig lidt om taxi priser fra Palma lufthavn på Mallorca.

Lufthavnen hedder også Son Sant Joan, og her i 2022 forsøger en række personer med underskriftsindsamlinger og politisk pres at få ændret navnet til “Palma airport – Rafael Nadal International”

Taxi priser fra Palma lufthavn på Mallorca findes længere nede på denne side. Men se lige dine andre muligheder her nedenfor.

Rafael Nadal lufthavn – Hvem ved?

Om det en dag bliver til en lufthavn med navnet på alle tiders største tennisstjerne, det må anses som meget tvivlsomt. Men det ville være en fin måde at ære Mallorcas største søn.

Når du lander i Palma lufthavn, så er der flere måder at komme videre til din destination. Billeje er en af metoderne, og du er velkommen til at bruge vores aftale til danskere og få rabat på biludlejning på Mallorca.

Offentlig bus fa Palma lufthavn - Alt om Mallorca af Rejstilmallorca.dk
Der findes offentlige busser som kører fra Palma lufthavn, og mange gange direkte til feriedestinationer, mens man med andre skal skifte bus i Palma. Foto: Bus Palma © blurf | Dreamstime.com

Der er også en lang række offentlige busser, som kører dig videre til resten af øen. Nogen direkte, mens andre kører over Palma. Få et overblik i vores artikel om offentlig transport på Mallorca. Som eksempel kører der en bus A32 direkte til Alcudia.

Transfer fra Palma lufthavn til dit hotel eller feriebolig

Du kan også benytte det, som vi kalder transfer. Det betyder, at et firma simpelthen transporterer dig fra lufthavnen til dit hotel eller den modsatte vej. Transferfirmaer benytter busser til fælles transport, hvor de så kører til et område og sætter passagererne af på forskellige hoteller. Når folk skal tilbage til lufthavnen, så samler de passagerer op i modsat rækkefølge. Men transferfirmaer har for mange også en taxi-service. Det er en privat service kun til dig.

Transfer fra Palma lufthavn til hotel - Alt om Mallorca af rejstilmallorca.dk
Ønsker man en transfer service fra Palma lufthavn frem og tilbage til sit hotel, så skal denne bestilles i forvejen og gerne i god tid. Rejs Til Mallorca samarbejder med en af øens største og mest solide transfer firmaer. Foto: Gpagomenos | Dreamstime.com

Denne taxi service er ikke at forveksle med de hundredvis af taxier, som for det meste holder og venter uden for ankomsthallen i Palma. Ofte kan det være en god ide, at du bestiller i forvejen, og så vil en person med dit navn stå og vente i ankomsthallen. Denne vil også koordinere efter dit flys ankomsttidspunkt. Så er du forsinket, så tilpasser de deres service.

Du bør overveje at forudbestille en taxi, hvis du har særlige ønsker til kufferter, her under f. eks. cykelkufferter. Eller hvis du vil være sikker på, at din taxi har babysæde eller børnesæde. Måske ønsker du bare ikke at stå i kø, der kan være pres på en gang imellem naturligvis. Lad os bare være ærlige, nogen gange er det bare rart med lidt VIP service.

Rejs Til Mallorca er partnere med en af øens største og mest solide leverandører af både transferbusser og privat taxiservice. Du er velkommen til at bruge vores Transfer til og fra Palma Mallorca lufthavn aftale med Shuttle Direct.

Taxi priser fra Palma lufthavn på Mallorca

Når du tager en taxi til og fra Palma lufthavn, så er der nogle forskellige tillæg. Der er et lufthavns tillæg på 2,90 euro, og en minimum kørepris på 13 euro. Skal du til Palma havn, så er der yderligere et tillæg på 2,90 euro. Endvidere er der et tillæg på 0,65 euro pr. kuffert. Endeligt et tillæg på 4 til 8 euro for at køre gennem en bjergregion. Alle taxi priser fra Palma lufthavn på Mallorca er fra juli 2022.

Alle disse tillæg er værd at tage med i betragtning, hvis du sammenligner med en privat forudbestilt taxi. Men lad os se nærmere på Taxi priser fra Palma lufthavn på Mallorca.

Du vil i gennemsnit skulle betale følgende taxi priser fra Palma lufthavn på Mallorca – for en almindelig taxi med op til 4 pladser, når du tager den fra taxi køen ved lufthavnen:

 • Palma by: 35-40 euros
 • Arenal: 18-25 euros
 • Can Pastilla: 18-20 euros
 • Alcudia, Muro og Can Picafort: 70-85 euros
 • Santa Ponsa: 40-50 euro
 • Puerto Pollensa: 75-85 euros
 • Palmanova og Magaluf: 35-40 euros
 • Cala Millor, Cala Bona og Sa Coma: 80-100 euros
 • Cala Dor, Portocolom og Calas de Mallorca: 80-100 euros
 • Cala Mesquida og Cala Ratjada: 90-110 euros
 • Inca: 40-50 euros
 • Sollér og Port Sollér: 50-65 euros
 • Andratx og Port Andratx: 70-85 euros
 • Valldemossa: 40-50 euros

Bemærk at det vil være svært helt at garantere en pris fra taxi holdepladsen, og der jo er forskellige tillæg. Taxi priser fra Palma lufthavn på Mallorca kan derfor svinge lidt.

Skal du bruge en taxi med plads til 5-7 personer, så kan du forvente at betale ca. 30 % mere. Vi vil løbende holde artiklen Taxipriser fra Palma Lufthavn på Mallorca opdateret, hvis der kommer prisændringer. Det sker dog sjældent og ofte kun i mindre grad.


Rejs Til Mallorca foreslår

Husk at følge Rejs Til Mallorca for at lære mere om den smukke ø, og få det bedste ud af din ferie. Vi hjælper dig med viden om rejser til Mallorcaoffentlig transportBiludlejning med rabatlufthavnstransferhotellerstrande på Mallorcabyer, bjerge, interessante udflugter og alt du skal vide om din foretrukne ferieø.

Vi kan også hjælpe dig med en billigere ferie, da vi formidler “dansker rabatter” på Mallorca – det er et tilbud til dig med fordele til hoteller, billeje, transfer, underholdning og meget mere.

Nogle af disse tilbud er f.eks. at få rabat på biludlejning på Mallorca eller rabat på alle Viva hoteller samt ikke mindst rabat på Senses hoteller.

Læs mere om Rejs Til Mallorca her.

Følg os på sociale medier
Meld dig ind i den store og originale Facebook Gruppe Danskere på Mallorca og tag del i det store Mallorca fællesskab. Følg os også på Instagram .

Du er velkommen til at tage kontakt til Rejs Til Mallorca, hvis du ønsker at samarbejde om projekter på Mallorca.

Topbilledet til artiklen Taxi priser fra Palma lufthavn på Mallorca : Arkadij Schell | Dreamstime.com